Om LG Insight

LG Insight er et analyse- og rådgivningsfirma, der tilbyder tjenester til offentlige og private virksomheder, organisationer m.m.

Vores interesseområder og faglige ekspertiser spænder bredt. De seneste år har vi arbejdet med opgaver inden for integration, beskæftigelse, socialpolitik, uddannelse, kultur og meget mere.

Alle medarbejdere i LG Insight har samfundsvidenskabelige og solide, relevante erfaringsbaggrunde med ansættelser i kommuner, ministerier, organisationer m.m.

Vi lægger vægt på, at vores arbejde gør en forskel til glæde og gavn for de mindre ressourcestærke borgere i samfundet. Vi yder en række økonomiske sponsorater – bl.a. til Børns Vilkår – ligesom en stor del af vores arbejde er ikke-forretningsbaseret partnerskabssamarbejde med frivillige og/eller samfundsengagerede foreninger og organisationer.

Vi lægger desuden vægt på, at vores konsulenter er samfundsengagerede, har socialt sindelag, og at de fagligt og interessemæssigt matcher de opgaver, som vi engagerer os i.

Samarbejdspartnere

Her kan du se et udpluk af vores samarbejdspartnere

Følg med i, hvad vi laver

Få besked, når vi udgiver nye publikationer og få nyheder fra LG Insight

Indtast din e-mail

Loading

Vi glæder os til at høre fra dig

Du er altid velkommen til at ringe til os på tlf. 66 12 08 15 eller sende en mail til os på lg@lg-insight.dk. Du er også velkommen til at kontakte os direkte.

Conni Gripping
40 37 22 23
cg@lginsight.dk
Lars Larsen
20 43 00 42
ll@lginsight.dk